Bilden av ert företag baseras på flera faktorer där intrycket av era lokaler och kontor blir en viktig pusselbit för välmående hos anställda samt direkt intryck hos kunder eller jobbsökande.

Alla kontorsplatser är unika

Kontor kan se ut hursomhelst, gällande både storlek och struktur. Men gemensamt för de flesta är dock vissa fundamentala önskemål. Vem tar hand om lokalvården eller entrémattorna? Vem ser till att det finns kaffe, frukt och växter på plats? Trots att detta är viktiga frågor så får de sällan mycket fokus då man ofta har annat att tänka på. Kontorstjänster anpassat till kundens behov ökar både trivsel och produktiviteten på en arbetsplats. Den stora fördelen med att anlita en leverantör för all kontorsservice är att du får en kontaktperson för alla tjänster, en faktura och en kostnadseffektiv lösning som optimeras och anpassas utefter dina behov.

Vårt erbjudande

Kundia, genom att erbjuda en lång rad olika typer av kontorstjänster, kan bidra till att göra era arbetsdagar bättre. Vi har dem kontorstjänster som krävs för att en kontorsarbetsplats ska fungera bra och effektivt. Våra beprövade och certifierade processer ger också en trygghet för dig som kund. Kundia är en ansvarstagande leverantör med rutiner och kontrollsystem på plats.

Vi erbjuder en rad tjänster såsom kontorsstädning, fönsterputs, mattvätt, entrémattor, storstädning, kontorsservice såsom inköp och tillhandahållning av kaffe, frukt, vatten, mjölk, växter och kontorsmaterial. Vi kan även hjälpa till med bemanning eller rekrytering av bl.a. receptionister, vaktmästare eller säljare.

Varför Kundia?

Det som gör att vi står ut bland våra konkurrenter är känslan av kvalitet och service i det vi levererar. Det handlar om kontinuitet på alla nivåer: ägare, ledning, anställda, leverans, uppföljning, service och kvalitet. Kontinuitet – varje dag, varje gång!

Kundia levererar alltid det lilla extra. Låt oss ta hand om helheten så kan ni koncentrera er på kärnverksamheten. Våra tjänster kan komponeras precis som ni vill ha det, vi skräddarsyr alltid våra lösningar efter just er organisation.

 

Kontakta oss för att höra mer om våra kontorstjänster eller andra lösningar inom Facility Management.