Rekrytering till företag i hela Sverige

Vi rekryterar och bemannar med kompetent, driven och ansvarsfull personal som är villiga att göra det lilla extra.

Vill du rekrytera personal?

Vi hjälper dig att rekrytera kompetent, driven och ansvarsfull personal som är rätt för just din organisation. Med 30 års erfarenhet av att hitta kompetent och ansvarsfull personal som är villiga att göra det lilla extra, är vi trygga med att lova en snabb och träffsäker rekrytering för våra kunder.

Slipp kostsamma och tidskrävande rekryteringsprocesser, vi hjälper dig att snabbt få tillgång till kompetent personal som optimerar din verksamhet och trivsel på din arbetsplats.

för ett kostnadsfritt möte och offertförslag!

Vad förutsäger medarbetarens framgång på jobbet?

Flera år av psykologisk forskning har visat att arbetsprestation är normalfördelat och det finns vissa personliga egenskaper som förutsäger jobbframgång. Hur kan vi då få fram och rekrytera de bäst presterande kandidaterna?

Kundia använder sig av en evidensbaserad urvalsprocess och arbetspsykologiska tester som ett objektivt komplement i sina rekryteringsprocesser. Standardiserade tester och evidensbaserade urval visar sig gång på gång ge framgångsrika bemanningslösningar och rekryteringar. Det ökar värdet i rekryteringen genom att i förväg visa personalens potential och lämplighet, och på så sätt matcha rätt person till rätt arbetsplats för bästa ekonomiska utfall.

Kontakta oss om du är intresserad av att få veta mer om vilka egenskaper som förutsäger jobbframgång.

Fördelar med Kundias rekrytering:

Få rekryterare har arbetspsykologisk utbildning och kunskap. Ännu färre håller sig uppdaterade. Våra rekryterare är alla beteendevetare uppdaterade med den senaste forskningen inom rekrytering, arbete och prestation. Vi vet vikten av en evidensbaserad urvalsmetod och de ekonomiska och sociala konsekvenserna av den. Vår evidensbaserade urvalsmetod är mekanisk och maximerar sannolikheten att hitta rätt person på rätt plats, utan att falla i subjektiva fallgropar.

Vi hjälper er att hitta medarbetare med rätt kompetens och personlighet som bidrar med det lilla extra för att öka värdet i er organisation.

Vi tar ansvar för hela rekryteringsprocessen vilket ger er mer tid att fokusera på er kärnverksamhet så att ni inte tappar affärer.

Att felrekrytera är dyrt och skapar konflikter. Kundias uppgift är att leverera den mest ekonomiskt fördelaktiga rekryteringen för er.

Kundia använder sig av arbetspsykologiska tester som ett objektivt komplement i sina evidensbaserade rekryteringsprocesser. Standardiserade tester i rekryteringar visar sig gång på gång ge framgångsrika bemanningslösningar och rekryteringar. Det ökar värdet i rekryteringen genom att i förväg visa personalens potential och på så sätt matcha rätt person till rätt arbetsplats.

Kundias rekryteringsprocess

 1. Behovsanalys och kravprofil.
 2. Genomsökning sker i Kundias databas och headhunting i sociala nätverk samt annonsering av tjänst i flera kanaler.
 3. Telefonintervjuer och screeningtester genomförs i urval 1.
 4. Kompetensbaserade intervjuer och arbetspsykologiska tester genomförs i urval 2.
 5. Referenstagning genomförs.
 6. Kandidater presenteras för er.
 7. Möjlighet för er att intervjua slutkandidater vid önskemål.
 8. Val av slutkandidat.

Yrkesområden

Ta steget mot en effektivare arbetsplats med hjälp av vår kompetens. Vi erbjuder dig utbildad och serviceinriktad personal inom följande områden

Kontor & Administration:

 • Ekonomer
 • Receptionister
 • Växelpersonal
 • Assistenter

Försäljning & Kundservice:

 • Säljare
 • Callcenterpersonal
 • Kundtjänstmedarbetare
 • Team leaders

Bygg & Industri:

 • Lagerpersonal
 • Produktionspersonal
 • Grävmaskinister
 • Byggpersonal
 • Arbetsledare

SÖKER DU EFTER ETT NYTT JOBB?