Lokalvård för företag

Kundia erbjuder lokalvård med ett brett utbud av servicetjänster som kontorsstädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputs, golvvård och mattvätt. Vi ger företag och offentliga myndigheter möjlighet att maximera sin verksamhet, vilket leder till en arbetsmiljö i världsklass där personal trivs. Vi ger alltid det lilla extra som gör skillnad för ert företag varje dag.

Lokalvården är en avgörande faktor för prestation, hälsa och trivsel. En välstädad anläggning stärker intrycket och upplevelsen för både personal och besökare. Kundia levererar servicetjänster med kvalitet – det handlar om att skapa attraktiva arbetsplatser som leder till lönsamhet och arbetsglädje. Lokalvård är även en viktig del av företags varumärke som bidrar till mer lönsamma affärer.

för ett kostnadsfritt möte och offertförslag!

Helhetslösning för ert företag

Vill ni ta del av en helhetslösning där vi sätter ihop paket med flera företagstjänster? Med Facility Management samordnar Kundia ert företags servicetjänster som t.ex. kontorsservice, lokalvård och bemanning.

Kundias 7 garantier

Garanterat resultat med Kundias kombinerade tjänster ger dig som kund en tryggare, friskare och attraktivare arbetsplats.

Vi ser till att alla dina behov och önskningar är tillgodosedda varje dag, samt att vi lever upp till våra löften genom ett system med 7 garantier som säkerställer avtalat resultat.

Nöjd Kundgaranti

Vi på Kundia prioriterar och ser alltid till ditt bästa, för oss är inget jobb klart förrän du som kund känner dig nöjd.