Facility Management
– upplev enkelheten med en helhetsleverantör!

Tjänsteområden inom Facility Management

servicetjänster stockholm

Lokalvård

supporttjänster stockholm

Kontorsservice

bemanningstjänster Stockholm

Bemanning

för ett kostnadsfritt möte och offertförslag!

Samla och samordna dina servicetjänster

Med Facility Management samordnar Kundia företags servicetjänster. Många företag har idag flera olika leverantörer för kontorsservice, lokalvård och bemanning. Vi på Kundia strävar efter att effektivisera och förbättra företags arbetsmiljöer genom att agera som en enda leverantör av dessa tjänster. Vi har kunder i alla storlekar och branscher, oavsett storlek på ert företag kan ni nyttja våra kompetenser.

Välj bland mängder av tjänster

Vi arbetar med bemanning och rekrytering – där vi förser företag med personal inom kontor & administration, försäljning & kundservice och bygg & industri. Vi erbjuder en rad tjänster inom lokalvård med fokus på företagsstädning. Vi har även ett utbud av kontorstjänster som inköp och tillhandahållning av bland annat förbrukningsvaror, kontorsmaterial, entrémattor, växter, frukt, mjölk och kaffe.

Skräddarsydda lösningar med garanti

Vi på Kundia levererar alltid briljant service genom hög närvaro och support. Vi strävar efter långsiktiga relationer med hållbara lösningar. Kundia arbetar engagerat utifrån kundens specifika behov och ser alltid till att komma med bästa möjliga lösning för varje unik kund.

Rikstäckande service

Kundia växer och kan erbjuda sina tjänster över hela Sverige, från Ystad till Umeå. Vi finns idag på ett 20-tal orter men planerar att öppna fler lokalkontor inom kort. Här finns Kundia