Kundias 7 garantier

Garanterat resultat med Kundias kombinerade tjänster ger dig som kund en tryggare, friskare och attraktivare arbetsplats.

Vi ser till att alla dina behov och önskningar är tillgodosedda varje dag, samt att vi lever upp till våra löften genom ett system med 7 garantier som säkerställer avtalat resultat.

Nöjd Kundgaranti

Vi på Kundia prioriterar och ser alltid till ditt bästa, för oss är inget jobb klart förrän du som kund känner dig nöjd.

Resultatgaranti

Vi garanterar alltid bra resultat, för oss ses det som en självklarhet att man skall få det man betalar för och vi anser inte arbetet som klart förrän du som kund är nöjd.

Kompetensgaranti

Samtliga medarbetare i vår person besitter god kompetens inom sitt yrke, lång erfarenhet och pålitlighet är någonting som är väldigt viktigt för oss.

Flexibilitetsgaranti

Vi är oerhört flexibla med våra tjänster och tider. Vi försöker alltid anpassa oss efter dig som kund när vi antar ett nytt uppdrag.

Tidsgaranti

Vi garanterar våra kunder ett noggrant och väl genomfört arbete så tidseffektivt som möjligt. Innan vi antar ett nytt projekt lägger vi upp en tidsplan med dig där vi tillsammans planerar arbetet.

Försäkringsgaranti

Vi utför alltid allt vårt arbete enligt branschpraxis och alla våra medarbetare är försäkrade.

Ansvar- & sekretessgaranti

Vi tar alltid fullt ansvar för utförda tjänster och arbetar alltid med diskretion. Våra kundrelationer är viktiga för oss, därför gör vi alltid vårt bästa för att se till att allting går så snabbt och smidigt som möjligt utan att du ska behöva oroa dig.