Loading...
Jobba hos Kundia2019-04-08T16:06:55+00:00

Vill du ta nästa steg i din karriär och bli en ledare inom ett växande företag? Kundia är alltid på jakt efter duktiga medarbetare. I listan till höger ser du de tjänster som vi söker just nu. Hittar du inte jobbet du är ut efter så kan du alltid lämna in en spontanansökan så kontaktar vi dig om det perfekta jobbet skulle dyka upp.

Vi hjälper dig med ditt CV

Att skriva ett konkurrenskraftigt CV är inte alltid lätt. Kontakta oss på 08-5220 3370 så hjälper vi dig.

Jobba extra, deltid eller heltid

Som konsult hos Kundia hjälper vi dig att skapa din drömkarriär. Du väljer själv om du vill jobba extra, deltid eller heltid. Tillsammans formar vi din karriär och hjälper dig att ta del av spännande uppdrag som passar just dig.

Varför jobba som konsult?

Vi hjälper dig även att få den träning och erfarenhet som du behöver för att kunna ta nästa kliv i din karriär.

Konsulterna hos oss får möjlighet att utvecklas i en ständigt föränderlig värld. Detta leder till rörlighet och flexibilitet på arbetsplatserna. Dessutom med trygghet och kompetens som erfarenhet från olika arbetsplatser ger bygger vi värden ute hos våra kunder.

Trygg arbetsgivare

Kundia AB är auktoriserad serviceentreprenör av arbetsgivar- och branschorganisationen Serviceentreprenörena i Svenskt Näringsliv. När du jobbar med oss kan du känna dig trygg i att du arbetar hos en seriös aktör.

Registrera ditt CV

Till toppen