Kundia söker en lokalvårdare till vår kund i centrala Stockholm. Tjänsten är en deltidstjänst på 18 timmar/veckan som utförs lördagar och söndagar.

Dina arbetsuppgifter:

  • Städning och lokalvård (som variera beroende på kundens önskemål)
  • Kundkontakt Kvalifikationer:
  • God kunskap i svenska i tal och skrift är ett måste då det underlättar kontakten med arbetsledning och uppdragsgivare.
  • Erfarenhet av lokalvård
  • Meriterande om du har SRY-utbildning eller motsvarande

Personliga egenskaper: Vi söker dig som är positiv, engagerad och pålitlig. Du tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du är en viktig del av ett team. Du har ett gott omdöme, är noggrann och jobbar effektivt med många bollar i luften. För att trivas hos oss ser vi att du är en person som är flexibel, har lätt för att anpassa dig och är serviceinriktad som person.

Om oss: Kundia erbjuder företag helhetslösningar inom Facility Management där vi samordnar flera servicetjänster för ökad effektivitet. Kundia står för service och kvalitet och agerar som både städfirma och bemanningsföretag. Vi erbjuder tjänster inom lokalvård som kontorsstädning, flyttstädning, golvvård, fönsterputs, mattvätt och storstädning. Vi erbjuder även flera typer av kontorstjänster som bemanning, rekrytering, inköp av kontorsmaterial och tillhandahållning av frukt, kaffe, drycker och växter.

Kundia är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001, miljöcertifierade enligt ISO 14001 och arbetsmiljöcertifierade enligt OHSAS 18001. Vi erbjuder dig en deltidstjänst med kollektivavtal och schyssta villkor – ansvarsförsäkring, sjukförsäkring och pensionsförsäkring.

Plats: Stockholm
Jobbtyp: Helg/deltid
Start: Omgående
Ersättning: Kollektivavtal

Vill du bli en i vårt team? Ansök nu!
Ansökan Lämna gärna din intresseanmälan för arbete som lokalvårdare hos oss på Kundia redan idag. Intervjuar sker löpande och tjänsten kommer tillsättas snarast.