Vi söker efter en arbetsledare. Vill du ta nästa steg i din karriär och bli en ledare inom ett växande företag? Har du erfarenhet inom lokalvård eller Facility Services? Är du en bra ledare och coach? Får du bra kontakt med personal och kunder?

Kundia söker nu en person som är glad, noggrann, social, driven och som är en bra ledare för våra anställda.

Som arbetsledare har du ansvar för att våra kunder alltid är nöjda, för att coacha våra anställda till att göra ett optimalt jobb samt att se till att resultatet hos våra kunder alltid är på topp. Eftersom du bör kunna utföra våra kvalitetskontroller, coacha våra anställda och skapa bra kontakt med kunder så krävs det att du har praktisk erfarenhet eller har kunskaper inom lokalvård alt. Facility Services.

Som person har du positiva ledaregenskaper och är serviceinriktad, extremt strukturerad, pålitlig och noggrann. Samtidigt som du är nyfiken och proaktivt.

Kundia erbjuder dig ett omväxlande och fysiskt aktivt arbete. Kontinuerlig utbildning och anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Tror du dig ha vad som krävs? Då är detta jobb för dig!
Maila: hanna.victorsson@kundia.com

Arbetstider
Omfattning 100 % med varierande arbetstider på schema: dag, kväll och helg.

Krav

  • B-körkort
  • Behärska svenska språket i tal och skrift (Kunskaper i spanska och engelska är meriterande)
  • SRY utbildning
  • Goda datakunskaper
  • Dokumenterad erfarenhet av yrkesmässig golvvård, fönsterputs, mattvätt och storstädning

Övrig information

Ersättning: Fast månadslön
Arbetsplats: Region Stockholm

Fyll i uppgifterna enligt formuläret med bifogat CV.
Kundia tar kontakt med samtliga sökande och bokar in intervjuer löpande. Urval sker löpande och där vi ser fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

Om du har några frågor om tjänsten, kontakta Hanna Victorsson på e-post hanna.victorsson@kundia.com

Sök tjänsten som arbetsledare