Victor Rivero & Nayades Afonso från Kundia

Om Kundia 

Vi grundade Kundia för 30 år sedan och vi tycker fortfarande att det roligaste vi vet är att hjälpa dig som kund.

Kundia är ett ledande Facility Management företag som effektiviserar arbetsmiljöer. Vi jobbar för att skapa excellens med ett brett tjänsteutbud som ger dig möjlighet att utvecklas inom din verksamhet.

Vi arbetar med allt från lokalvård, kontorsservice och annan intern service som kaffemaskiner, fruktkorgar och kontorsmaterial till bemanning och rekrytering såsom receptionister, assistenter, säljare, m.m.

Kundias verksamhet utgörs av kontraktsbundna stödfunktioner, vilket gör oss till en fullserviceleverantör. Vi är anslutna till Svenskt Näringsliv, Svenska Golvrådet samt är en auktoriserad medlem i Almega Serviceentreprenörerna.

Kundia är certifierade inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001.

FÖLJ KUNDIA PÅ:

Kundias värderingar

Förtroende

Vår relation till dig som kund, anställda och omvärlden byggs på förtroende. Vi adderar även värdeord som tillit och ärlighet i värderingen förtroende. Vårt mål med affärsverksamheten är att skapa långsiktigt och bestående kundrelationer. Därför lägger vi största vikt vid att alltid leverera kvalitativa tjänster och uppnå gemensamma mål med dig som kund.

Driv

Driv innebär för oss att hela tiden ligga steget före, alltid göra det lilla extra och att ständigt utvecklas. Vi är lyhörda på personalens och dina skiftande behov. Vi skapar bättre förutsättningar genom kunskap och en genomgående framåtanda. Vi ser vad som behöver göras och gör det som krävs. Vi har drivet att skapa vår egen framgång, och väntar inte på att någon annan ska göra det åt oss.

Personligt Ansvar

Att ta ansvar innebär att vara medveten om sin roll och vilka mål en har och agera för att fullfölja dem i alla lägen. Det innebär att vi känner en inre moralisk plikt som styr vårt agerande för att alltid göra det lilla extra och se till att leverans kommer i mål oavsett omständighet. Att ta ansvar är att visa framfötterna så att andra kan luta sig på en. Vi agerar alltid ansvarsfullt i alla möten med kunder och medarbetare, och tar ansvar för företagets långsiktiga lönsamhet.

Vi bygger värden

Vi bygger värden genom att alltid se till att göra varandra bättre. Vi arbetar för teamets bästa och ser alltid till att göra det lilla extra för organisationen och människorna runt omkring oss. Vi lämnar avtryck genom att sprida arbetsglädje och alltid ge 100% i alla lägen. Vi strävar efter att ständigt bli bättre tillsammans, att alltid sikta högt och jobba hårt tillsammans för att nå dit.

Bolagsfakta

ISO 9001

Kvalitetscertifierad enligt ISO 9001

ISO 14001

Miljöcertifierad enligt ISO 14001

ISO-45001_hori_SV

Arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 45001

serviceföretag

Kundia är auktoriserad serviceentreprenör

svenskt näringsliv

Delägare i Svenskt Näringsliv

sry yrkesbevis

SRY utbildning för anställda

afa försäkring

Afa försäkring för alla kollektivanställda

länsförsäkringar

Komplett ansvarsförsäkring hos Länsförsäkring

kollektivavtal för alla anställda

Kollektivavtal för alla anställda

Team Kundia

Vår organisation består av kreativa, kompetenta och målinriktade ledare med erfarenhet från olika branscher. Den samlade kunskapen, kompetensen och erfarenheten som vår ledning utgör är vad vi brukar kalla Kundias styrka. Den ger en bredare och djupare grund att bygga företaget samt säkerställa företagets framtid.

Vi på Kundia

Victor Rivero, CEO
victor.rivero@kundia.com

Nayades Afonso, CFO
nayades.afonso@kundia.com

Hanna Victorsson, Ekonomi/Bemanningsansvarig 
hanna.victorsson@kundia.com

Nevardo Acevedo, Serviceledare
nevardo.acevedo@kundia.com

Alexandra Victorsson, Rekryteringsansvarig
alexandra.victorsson@kundia.com