Kontorstjänster Stockholm

Kundia erbjuder ett brett utbud av kontorstjänster till företag och organisationer i Stockholm. Vi på Kundia har lång och gedigen erfarenhet av facility management. Vi ser till dina behov och är väl medvetna om att alla företag har olika behov som kräver sina unika lösningar. Vi erbjuder periodisk skötsel av specifika kontorstjänster såväl som helhetslösningar för din organisation med daglig skötsel.

Kontorstjänster Stockholm

Kontorstjänster Stockholm – Vad vi kan leverera

  • Bemanning och rekrytering av personal – vi hjälper din organisation att växa. Kundia kan hjälpa er med allt från att hitta personal på deltid eller vikariat till längre anställningar
  • Frukt – vi ser till att det alltid finns färsk frukt på kontoret åt era anställda
  • Kaffemaskiner, vatten och annan dryck – vi erbjuder våra kunder ett brett sortiment av lösningar och produkter kring dryck på kontoret
  • Leverans och skötsel av växter
  • Kontorsmaterial

Vi sköter såklart även all skötsel av- och påfyllning av maskiner och förbruknings/kontorsmaterial. Vi kan även tillhandahålla entrémattor eller dylikt till ditt kontor.

Kundia förstår att alla organisationer och företag är unika. När du hyr in våra kontorstjänster i Stockholm så ser vi till att du blir nöjd och att din organisation rullar på bättre än den gjorde tidigare. Vi levererar goda resultat med hög närvaro och god service. Vi är inte nöjda förens du är nöjd.

Vilka är Kundia?

Kundia har sedan starten drivits av ambitionen om att ha så nöjda kunder som möjligt. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom facility management, allt från lokalvård, kontorsservice och annan intern service till rekrytering av receptionister, vaktmästare m.m.

Intresserad av kontorstjänster i Stockholm? Kontakta oss för gratis offert

Våra kontorstjänster får din organisation att flyta på bättre och låter dig och dina medarbetare fokusera på det ni är bäst på. Låt oss på Kundia ta på oss ansvaret att skapa en trivsam och väl fungerande arbetsplats åt dig. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig fastställa dina behov samt tar fram en offert helt kostnadsfritt.

och låt Kundia samordna ditt behov av supporttjänster –  ta första steget till att göra din organisation till ett vinnande team!