Kontorsstädning för företag

för ett kostnadsfritt möte och offertförslag!

En väl utförd kontorsstädning gör lokalen trivsammare för både personal och kunder – vi ser till att det är skinande rent på ert kontor.

Vi erbjuder kontorsstädning i Stockholm, Malmö, Göteborg och ett 20 tal andra orter runt om i Sverige. Kundia står för service och kvalitet – med våra utbildade och kompetenta lokalvårdare kommer vi inte göra er besvikna. Vi på Kundia levererar alltid briljant service genom hög närvaro och support. Vi tror på ordning och disciplin och strävar efter långsiktiga relationer med hållbara lösningar.

Vi lägger stor vikt vid miljötänk och använder oss därför enbart av miljövänliga produkter. Vi är perfektionister ut i fingertopparna och anser att detaljerna är viktiga – därför ser vi alltid till att göra det lilla extra för att göra våra kunder nöjda.

Städningen kan utföras alla dagar i veckan både dag- och kvällstid, så ofta som ni önskar. Självklart skräddarsyr vi en lösning efter era specifika behov – varje kund är unik med olika typer av önskemål. Våra företagskunder har däremot en sak gemensamt – de förblir nöjda med oss!

Vi erbjuder ett kostnadsfritt möte och offert förslag inför en bokning av oss. Kontakta oss redan idag så berättar mer om vad vi kan göra för just ditt företag!

Helhetslösning för ert företag

Vill ni ta del av en helhetslösning där vi sätter ihop paket med flera företagstjänster? Med Facility Management samordnar Kundia ert företags servicetjänster som t.ex. kontorsservice, lokalvård och bemanning.