Städbolag Stockholm

Kundia är ett städbolag med lång historia av att erbjuda städservice i Stockholm med omnejd. Ända sedan 30 år tillbaka, när fundamentet för Kundia lades, har kvalité stått i centrum för vår verksamhet och vi anpassar alltid vår städservice i Stockholm efter dina behov.  Våra lokalvårdare har lång yrkesvana och vi använder oss enbart av beprövade och moderna hjälpmedel och redskap.

städservice städbolag stockholm

Kundias städbolag i Stockholm levererar alltid bra service och bra resultat genom hög närvaro, god kundkännedom och hög kompetens. Vi vill inte vara annat än det bästa städbolaget i Stockholm för just dig, som städbolag försöker vi därför alltid erbjuda våra kunder så flexibla lösningar som möjligt .Vi städar dag- och kvällstid alla dagar i veckan, det är helt upp till när det passar dig och dina behov. Tillsammans skräddarsyr vårat städbolag den lösning som är mest optimal just för dig. Vi lägger stor vikt vid miljötänk och arbetar enbart med miljövänliga produkter.

Hur vi som städbolag arbetar med städservice Stockholm

Vi på Kundia arbetar alltid som städbolag efter att du som kund ska må så bra som möjligt och känna dig så trygg som möjligt i ditt val av städbolag i Stockholm. Det är vår uppfattning att för att bli bäst så måste man också leverera därefter, inte bara i termer om utfört arbete men även i bemötandet och i kontakten med dig som kund. När vi blir inhyrda för städservice i Stockholm arbetar vi enbart med miljöcertifierade rengöringsmedel och vi anser oss själva inte klara med jobbet förens du som kund är helt nöjd.

Vår städservice i Stockholm utgår alltid från våra sju garantier, dessa innefattar bland annat vår resultatsgaranti, vår kompetensgaranti och vår tidsgaranti som garanterar våra kunder att vi håller det vi lovar och levererar önskvärda resultat inom utsatt tid.

Städbolag i Stockholm hjälper dig med städservice

Så letar du efter ett städbolag i Stockholm som bryr sig, som ägnar tid åt detaljerna och som kan leverera goda och tillfredsställande resultat till rättvisa priser. Kontakta då oss idag så hjälper vi dig ta fram en lösning som passar just dig och din organisation.

Vi på Kundia hade inte varit där vi är idag om det inte vore för de män och kvinnor som varje dag hjälper andra att få en mer trivsam arbetsplats med hjälp av städservice. Med över 30 års erfarenhet som städbolag i Stockholm vill vi dock påstå att vi är det självklara valet för städservice i Stockholm.

och låt Kundia samordna ditt behov av supporttjänster –  ta första steget till att göra din organisation till ett vinnande team!