Ta steget mot en effektivare arbetsplats med hjälp av vår kompetens. Vi erbjuder dig utbildad och serviceinriktad personal inom följande områden:

  • Kontor & Administration – som exempelvis ekonomer, receptionister och assistenter.
  • Försäljning & Kundservice – bland annat säljare, callcenterpersonal och kundtjänstmedarbetare.
  • Bygg & Industri – som exempelvis lagerpersonal, produktionspersonal och arbetsledare.

Kundia bemannar på alla nivåer – arbetstoppar, personalbehov, vikariebehov, omorganisationer och semestrar. Den lösning som passar för just ditt företags behov beror givetvis på vilken del av företaget som berörs och hur brådskande bemanningen eller rekryteringen är. Vi på Kundia har konsulter, eller kan finna lämpliga kandidater, inom de allra flesta områden.

Kostnadseffektivt

Det är ofta mer kostnadseffektivt att använda sig utav bemanning istället för att egen rekrytera även i ett långsiktigt perspektiv. Som företag betalar ni endast för att hyra in personalen och inga arbetsgivaravgifter, försäkringar osv. – det betalas istället av oss.  

Fler fördelar med bemanning

  • Snabb tillgång till rätt kompetens vid rätt tillfälle. Genom utförliga och noggranna processer innehållande psykologiska tester med högsta validitet och reliabilitet så säkerställer vi att Ni får tillgång till rätt person som ökar värdet i din organisation.
  • Flexibilitet och trygghet – hyr in för ett specifikt projekt under en kortare tid eller ett långt uppdrag.
  • Kan passa dig om din organisation inte vet hur stort behov man har av personal den närmaste framtiden (det röra sig om producerande företag som fått in en stororder och behöver personal för att leverera i tid). Eller om ditt företag vill testa en ny arbetsroll eller koncept.
  • Kan även passa företag som har ett behov av mycket personal under en längre tid, exempelvis under ett helt år. Det är dyrt att visstidsanställa samtidigt som det kräver mycket administration från organisationen. Man slipper också hantera själva rekryteringen själv.

Den mest ekonomiskt fördelaktiga bemanningen

Kundia använder sig av en evidensbaserad urvalsprocess och arbetspsykologiska tester som ett objektivt komplement i sina rekryteringsprocesser. Det ökar värdet i rekryteringen genom att i förväg visa personalen potential och lämplighet, och på så sätt matcha rätt person till rätt arbetsplats för bästa ekonomiska utfall. Kundias uppgift är att leverera den mest ekonomiskt fördelaktiga bemanningen för kunden genom rätt kompetens.

 

För mer information eller frågor kontakta Kundia via kontaktformuläret på hemsidan eller på offert@kundia.com