Börjar dina fönster bli smutsiga? Att ha rena fönster på kontoret eller i skyltfönstret är inte bara trevligt för personalen utan även för era kunder – rena fönster ger ett gott intryck.

Det är inte alltid lätt att putsa fönster själv, kanske har du varken tid eller ork att lägga ner det arbete som krävs för att putsa dem. Det kan även handlar om stora glaspartier eller fönster på höga höjder, vilket kan vara svårt att få fläckfria utan professionell hjälp.

Fönsterputs för företag i Stockholm

Kundia utför fönsterputs i hela Stor-Stockholm åt alla typer av företag. Vi har lång erfarenhet inom fönsterputs med professionella fönsterputsare som utför uppdragen. Alla fönsterputsare är utbildade och kan “hög höjd” städning, med certifiering för användning av skylift.   

Miljön är viktig för oss

Kundia är certifierat enligt ISO 14001 vilket är samlingsnamnet för de internationellt accepterade standarder som handlar om miljöledning. Certifikatet är ett kvitto på att vi lever upp till de högt ställda miljökraven och att vi aktivt fortsätter att arbeta för en bättre miljö och framtid. Detta innebär att vi alltid städar med miljövänliga produkter för att värna om natur och miljö.

Dessutom är Kundia auktoriserade av Almega och erbjuder därmed bra villkor för vår personal med bl.a. kollektivavtal. Som kund hos oss skyddas du av våra 7 garantier där nöjd kund-garanti gäller för alla våra tjänster.

Vad ingår i fönsterputs?

  •   Putsning av fönster, samtliga sidor, 2, 4 eller sidor och mellanglas.
  •   Rengöring av fönsterkarmar.
  •   Avtorkning av fönsterbrädor.
  •   Fönster som ej går att öppna tvättas ej mellan, endast in och utsida utförs.
  •   Skylift används för utsidor som inte går att öppna från insidan (extra avgift).

Läs mer →  Fönsterputs hos Kundia

 

Vi anpassar oss alltid efter ditt företags behov och är flexibla vad gäller tidpunkt och datum.  

Kontakta oss redan idag med din förfrågan och anlita oss för Er nästa fönsterputs!