Det börjar bli ruggigt ute och till och med första snön föll förra helgen… Snö innebär att gatorna sandas och saltas, vilket tyvärr betyder mer grus och smuts inne i era lokaler.

Att ha en, eller flera, mattor i entrén gör underverk för både inomhusmiljön och budgeten. Med rätt matta på rätt plats skonar du golven, slipper smuts och slask samtidigt som du minskar risken för halkolyckor eftersom smutsen och vätskan håller sig på mattan. Det finns ett brett utbud av entrémattor, alla anpassade för olika entréer och typer av belastning.

Exempel på olika entrémattor och dess fördelar:

·      3 meter mattor för att stoppa 50 % vatten och smuts i entrén.

·      6,5 meter mattor för att stoppa 85 % vatten och smuts i entrén.

Detta har beräknats vid användning av nylonmattor. Bomullsmattor absorberar mer smuts och fukt och är därför ännu mer effektiva. En bomullsmatta kan exempelvis absorbera mer vatten än en nylonmatta samtidigt som den binder smuts och damm. Nylonfiber absorberar inte vätska som bomullsfiber gör, och är därför sämre på att hålla kvar vatten.

Ta kontakt med oss och låt hjälpa er med ett skräddarsytt upplägg som passar just ditt företag! 

Nu inför juletider och semester kan det även vara läge att beställa en storstädning av era lokaler. Storstädning är perfekt att utföra när aktivitetet är som lägst ute hos er, dvs. vid semester eller storhelger. Vid storstädning utförs allt det extra som vanlig kontorsstädning inte täcker bl.a. avtorkning av alla fria ytor, väggar, tak, socklar, lister, dörrkarmar, lådor in – och utvändigt. Rengöring av element (även bakom) ventiler, fönsterbänkar. Storstädning av kök (kylskåp, fläktar osv) och badrum (väggar, golvbrunn, lister osv.).

Allt detta gör det extra härligt för anställda att komma tillbaka till fräscha lokaler efter julledigheten.

Kontakta oss för bokning av storstädning under er julledighet redan nu!