Sök sommarjobb hos Kundia

Vissa menar att under sommar så stannar företagen till men det stämmer inte helt; det är nämligen många företag som fortfarande har verksamheterna i full gång, eller till och med har extra stor efterfrågan under sommaren. Många företag behöver också anlita konsulter just för att kunna lösa semesterledighet till dess anställda. Detta öppnar dörrar för den som är på jakt efter ett meriterande sommarjobb.

Att sommarjobba är, förutom en bra extrainkomst, också ett väldigt bra sätt att prova på olika områden i arbetslivet. Att arbeta på ett företag innebär att man får se hur arbetet går till i praktiken och även om sommarjobbet är under en kortare period är det ett mycket bra sätt att skaffa sig arbetslivserfarenhet. När du arbetar som konsult åt ett bemanningsföretag har du alltid bra villkor och stora möjligheter att knyta viktiga kontakter för framtiden.

Sök ditt sommarjobb redan idag

Är du studerande och går i tankar på att hitta ett deltidsjobb eller är sugen på att jobba endast under sommaren? I så fall är det hög tid att söka jobb hos oss på Kundia för jobb hos kunder i Stockholm. För unga och studenter har bemanningsföretagen alltid varit ett attraktivt alternativ för att tjäna lite extra eller komma ut på arbetsmarknaden. Oavsett om du är student som är påväg ut i arbetslivet eller ett företag som är i behov av tillfällig arbetskraft eller rekrytering av ny medarbetare så är Kundia en bra partner i Stockholm.

Kontakta oss för mer information om aktuella tjänster eller besök hemsidan för kontaktformulär.
2019-05-28T12:14:29+00:00
Till toppen