Börjar dina fönster bli smutsiga? Våren är äntligen här och det är hög tid att putsa fönstren för att kunna släppa in ljuset med nyputsade fönster. De flesta uppskattar solens värmande strålar, men ytterst få uppskattar hur de avslöjar smutsiga/dammiga fönster. Att ha rena fönster på kontoret eller i skyltfönstret är inte bara trevligt för personalen utan även för era kunder – rena fönster ger ett gott intryck.

Fönsterputs för företag i Stockholm

Kundia utför fönsterputs i hela Stockholm åt alla typer av företag. Vi har lång erfarenhet inom fönsterputs med professionella fönsterputsare som utför uppdragen. Kundias personal är utbildade fönsterputsare som kan“hög höjd” städning, med certifiering för användning av skylift.   

Miljön är viktig för oss

Kundia är certifierat enligt ISO 14001 vilket är samlingsnamnet för de internationellt accepterade standarder som handlar om miljöledning. Certifikatet är ett kvitto på att vi lever upp till de högt ställda miljökraven och att vi aktivt fortsätter att arbeta för en bättre miljö och framtid. Detta innebär bland annat att vi städar med miljövänliga produkter för att värna om natur och miljö.

Vad ingår i fönsterputs?

  •      Putsning av fönster, samtliga sidor, 2, 4 eller sidor och mellanglas.
  •      Rengöring av fönsterkarmar.
  •      Avtorkning av fönsterbrädor.
  •      Fönster som ej går att öppna tvättas ej mellan, endast in och utsida utförs.
  •      Skylift används för utsidor som inte går att öppna från insidan (extra tilläggskostnad).

Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga fasta priser på fönsterputs i Stockholm med en garanterad hög kvalitet.

Läs mer →  Fönsterputs hos Kundia

Kontakta oss redan idag med din förfrågan och anlita oss för Er nästa fönsterputs!