Bemanningsföretag kundservice Stockholm

Att ha en välfungerande och kompetent kundservice är A och O för många organisationer. Vi på Kundia har lång erfarenhet som bemanningsföretag av kundtjänst i Stockholm och vi är väl medvetna om att alla organisationer ser olika ut och har sina unika behov. Kundia erbjuder sina kunder en hög grad av flexibilitet och trygghet, hyr in för korta eller långa uppdrag. När du behöver det som mest helt enkelt.

Bemanningsföretag kundservice Stockholm

Varför välja Kundia som bemanningsföretag inom kundservice i Stockholm?

Kundia grundades för närmare 30 år sedan och har sedan starten drivits av ambitionen om att ha så nöjda kunder som möjligt. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom facility management, allt från lokalvård, kontorsservice och annan intern service till bemanning av receptionister, vaktmästare m.m.

Några tidigare kunder är Nordiska museet, Stockholms Stadshus, Svenska Kyrkan, Hi3g Access och Tennisstadion.

Vi är stolta över resultatet av det vi gör och relationerna vi skapar med kunder. Samtidigt som vi levererar ett brett utbud av servicetjänster till våra kunder så kompromissar vi aldrig med kvalitén. Vi arbetar enbart med de mest erfarna medarbetarna inom varje tjänst vi erbjuder. Kundia är även ett certifierat företag inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001.

När du anlitar Kundia som bemanningsföretag

Vi på Kundia förstår att alla organisationer och företag är unika. När du anlitar oss som bemanningsföretag för din kundtjänst i Stockholm så ser vi till att hitta rätt person för just din organisation. Att hyra in personal är ett framgångsrikt sätt att testa personal under en period innan du bestämmer dig för att göra en eventuell rekrytering. Våra konsulter genomgår utförlig, gedigen och noggrann urvalsprocess innehållande beprövade psykologiska tester för att verkligen kunna säkerställa att personen är rätt för just dina behov och kan tillföra så mycket som möjligt till din organisation.

Vetenskap vid bemanning inom kundservice

Hur hittar man då rätt person för rätt jobb? Vi på Kundia arbetar efter flera års beprövad och evidensbaserad forskning vid urvalsprocess och våra konsulter genomgår arbetspsykologiska tester som ett objektivt och träffsäkert komplement i rekryteringsprocessen.

Intresserad av ett bemmaningsföretag inom kundservice i Stockholm? Kontakta Kundia idag!

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur vi går tillväga i vår rekryteringsprocess samt hjälper dig fastställa vad just du och din organisation är i behov av.

och låt Kundia samordna ditt behov av supporttjänster –  ta första steget till att göra din organisation till ett vinnande team!