Bemanning Receptionist Stockholm – Rekrytering hos Kundia

En rekryteringsprocess kan lätt bli utdragen och mödosam. Vi på Kundia är ett bemanningsföretag för kundservice i Stockholm med lång erfarenhet av bemanning av receptionister och hjälper dig med din rekrytering. Våra rekryterare arbetar alltid utefter och analyserar just dina behov och ser till att just rätt person rekryteras till ditt bolag. Vi sköter bemanning av kundservice på alla nivåer. Allt från arbetstoppar och personalbehov till omorganisationer och vikariebehov.

bemanning receptionist stockholm

Rekrytering av receptionist i Stockholm via Kundia

Vi försöker alltid se till att våra kunder snabbt får tillgång till rätt kompetens vid rätt tidpunkt. Vi erbjuder dig som kund en trygg, pålitlig och smidigt lösning och hyr en personal för långa såväl som korta uppdrag.

Du ska känna dig säker när du rekryterar en receptionist via Kundia och vi lägger ner stor omsorg i att hitta rätt kompetens inom kundservice för just dig. Att hyra in en receptionist via Kundia ger även dig möjligheten att på ett framgångsrikt sätt testa personal under en tid innan eventuell rekrytering.

Vi genomför gedigna urvalsprocesser innehållande psykologiska tester med högsta validitet och reliabilitet för att säkerställa att rätt person rekryteras till just din organisation för att öka värdet just hos er.

Bemanning av receptionister i Stockholm – Heltid, deltid eller hyr-köp

Vi på Kundia är ett bemanningsföretag som erbjuder flera alternativ vid bemanning av receptionister i Stockholm när det kommer till att matcha era behov. Vår uppgift är att på ett så ekonomiskt sätt som möjligt leverera fördelaktig bemanning till ditt företag, om du är i behov av snabb bemanning är Kundia rätt.

Vetenskap vid rekrytering av receptionister i Stockholm

Hur hittar man då rätt person för rätt jobb? Vi på Kundia arbetar efter flera års beprövad och evidensbaserad forskning vid urvalsprocess och våra konsulter genomgår arbetspsykologiska tester som ett objektivt och träffsäkert komplement i rekryteringsprocessen.

Varför Kundia?

Kundia är en facility management firma i Stockholm som grundades för närmare 30 år sedan och har sedan starten drivits av ambitionen om att ha så nöjda kunder som möjligt. Vi erbjuder bemanning inom ett brett utbud av tjänster för företag, allt från lokalvård, kontorsservice och annan intern service till rekrytering av receptionister, vaktmästare m.m.

Till exempel: Nordiska museet, Stockholms Stadshus, Svenska Kyrkan, Hi3g Access, Tennisstadion m.m.

Vill du ha hjälp med bemanning av receptionist i Stockholm?

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur vi går tillväga i vår rekryteringsprocess samt hjälper dig fastställa vad just du och din organisation är i behov av.

och låt Kundia samordna ditt behov av supporttjänster –  ta första steget till att göra din organisation till ett vinnande team!