Svanenmärkt Städfirma – En del av ISO-certifieringen

Ett rent och snyggt kontor är viktigt för alla företag av många olika anledningar. Dels gör det lokalerna trevligare att jobba i, men det är också så att fler personer än de anställda rör sig i lokalerna, så vill man göra ett gott intryck när kunder eller kanske jobbsökande är på besök, behöver kontoret vara rent och prydligt. Hur kontoret ser ut påverkar vad besökaren tänker om företaget som är verksamt i det.

Vi på Kundia har hjälpt företag att göra deras kontor bekväma och rena i nära 30 år. Vi har kunnat vara verksamma så länge eftersom många av våra kunder kommer tillbaka, samtidigt som vi får nya kunder för att de förstår att vi på Kundia är experter på det vi gör. Våra professionella och utbildade lokalvårdare prioriterar långvarig kundnöjdhet, och då måste man göra ett bra jobb.

En annan anledning till att vi är Stockholms ledande städfirma är att vi arbetar miljövänligt. Vi har policys för miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Vi är också certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001. Detta är många tecken på att vi gör ett gott miljöarbete och gör klimatsmarta val. Det kanske tydligaste tecknet är dock inte något av dessa, utan det är det faktum att Kundia är svanenmärkt.

svanenmärkt städfirma

ISO-certifierad städfirma och svanenmärkt städning – Vad innebär det?

ISO-certifieringen är en internationell certifiering, där svanenmärkt städning är en av många delar som ingår i den certifieringen. Det är inte lätt för företag att få svanenmärkning. Kriterierna för att bli svanenmärkt är många och tuffa. Krav ställs inom användandet av kemikalier, utsläpp, avfallshantering, funktionalitet och kvalitet. Vi ser ISO-certifieringen som ett bevis på att vi faktiskt går från ord till handling när det kommer till miljömedvetenhet, men svanenmärkningen påminner oss också om att vi alltid ska fortsätta bli bättre.

Men vad innebär då en svanenmärkning för våra kunder? Enligt Svanenmärkningens hemsida kan man läsa att de produkter och tjänster som får märkningen är “… till för att hjälpa konsumenter att leva ett miljövänligt liv.”. Den tanken gillar vi på Kundia. Någon kan inte göra allt, men alla kan göra något. Att som företag välja en städfirma som använder bra produkter, aktivt arbetar med att minska resursslöseri och tar klimatproblem på allvar är ett enkelt sätt att bidra till en mer hållbar framtid.

ISO-certifieringen är en internationell certifiering, där svanenmärkt städning är en av många delar som ingår i den certifieringen

Kundia är ett företag inom Facility Management-branschen och vi erbjuder en rad olika tjänster till företag. Kontorsstädning är en av dessa tjänster, men långt ifrån den enda. Här på vår hemsida kan du läsa mer om varje tjänst i detalj. Kundia erbjuder bland annat:

  • Golvvård
  • Fönsterputs
  • Bemanning
  • Rekrytering
  • Förbruknings- och kontorsmaterial
  • Fruktkorgar på jobbet
  • Kaffe, vatten och andra drycker
  • Entrémattor
  • Och såklart mycket mer!

Svanenmärkt städning på ditt kontor

Företag behöver förr eller senare städa sitt kontor, och många företag väljer att anlita någon som gör det åt dem. När du inte vill lägga den tid och energi som det krävs att städa kontoret själv ser vi fram emot att höra ifrån dig. Vi är måna om att hjälpa våra kunder, så om du har några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss. Du hittar enkelt alla våra kontaktuppgifter här på vår hemsida. Om du är redo för att begära en offert gör du det smidigt genom kontaktformuläret som du också hittar här på vår sajt. Tveka inte att höra av dig till oss på Kundia.

Varmt välkommen till Kundia – din ISO-certifierade städfirma!