Miljövänlig rengöring med Kundia

De flesta företag har ett kontor som åtminstone en del av verksamheten bedrivs i. På ett vanligt kontor rör sig ofta många människor som på ett eller annat har att göra med företaget i fråga. Det kan handla om kunder, anställda, husdjur, barn, ägare och chefer. Det är därför viktigt att kontoret är rent och snyggt. Men det är inte lätt att driva företag om man också ska hinna med att städa kontoret. Därför väljer många företag att anlita en miljövänlig städfirma att utföra kontorsstädningen åt dem. På så sätt skapar företaget sig mer tid att göra det de är bäst på och att fokusera på verksamheten.

Vi på Kundia har utfört miljövänlig rengöring åt många kunder i nära 30 år. Detta har gjort oss experter på det vi gör. Vi erbjuder en rad olika tjänster för företag, varav städning av kontoret är en av dessa. Våra professionella och utbildade lokalvårdare är alltid noggranna och gör alltid det lilla extra för att göra våra kunder nöjda.

miljövänlig rengöring

Miljövänlig rengöring – så klart!

När vi på Kundia städar våra kunders kontor använder vi oss alltid av bästa möjliga produkter och medel. Vi fokuserar alltid på långvarig kundnöjdhet och givetvis är resultatet av kontorsstädningen en viktig del av detta. Vi är också mycket måna om att vara miljömedvetna och göra klimatsmarta val. Vi tycker det är en självklarhet att dra sitt strå till stacken när det gäller miljön, för planetens skull. Därför kommer vi alltid använda miljövänliga rengöringsmedel, vi anstränger oss ständigt för att vara snälla mot miljön och vi arbetar kontinuerligt med att bli bättre på detta.

Låt oss utföra miljövänlig rengöring på ditt kontor

Vi på Kundia är stolta över att kunna kalla oss ett svanenmärkt företag. Det innebär att vi utför rengöring på ett klimatsmart och miljövänligt vis. Det är inte lätt att få denna märkning, och vi ser denna märkning som både ett tecken på väl utfört klimatarbete, men vår svanenmärkning påminner oss också om att alltid bli bättre på att vara miljövänliga. Kriterierna för att bli svanenmärkt är många och tuffa. Krav ställs inom användandet av kemikalier, utsläpp, avfallshantering, funktionalitet och kvalitet.

Mer än miljövänlig rengöring – Kundias 7 garantier

Vi på Kundia särskiljer oss på många sätt från andra företag i vår bransch. Ett sätt är att all vår rengöring är miljövänlig. Men det finns fler! Vi erbjuder hela sju olika sorters garantier, allt för att du som kund ska kunna känna dig trygg och känna att du kan lita på att du får en rengöring med gott resultat. Våra sju garantier är enligt följande:

  • Nöjd Kundgaranti: Vi vet att du kommer bli nöjd.
  • Resultatgaranti: Alltid rent och snyggt, varje gång!
  • Kompetensgaranti: Våra utbildade lokalvårdare är experter inom rengöring och miljömedvetenhet
  • Flexibilitetsgaranti: Vi på Kundia anpassar oss efter dig.
  • Tidsgaranti: Vi arbetar med tydliga tider och du kan vara säker på att vi håller dessa.
  • Försäkringsgaranti: För att du sa känna dig 100% trygg.
  • Ansvar- och sekretessgaranti: Vi tar ansvar för allt vi gör och ser allvarligt på sekretess.

När du vill ha ditt kontor miljövänligt rengjort…

… hoppas vi att du kommer att kontakta oss! Med vår kunskap, erfarenhet, miljömedvetenhet och servicekänsla kan du vara säker på att du blir nöjd med oss och vår miljövänliga rengöring. Om du har några frågor eller funderingar kan du enkelt kontakta oss via kontaktuppgifterna på hemsidan. Om du inte har några frågor kan du lika enkelt begära en offert, direkt via kontaktformuläret på vår sajt. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Varmt välkommen till oss på Kundia!