För de flesta företag är kontoret en mycket viktig del av organisationen. Inne på kontor är det ofta många olika typer av personer i omlopp – allt från investerare, ägare, chefer, anställda, vänner jobbsökande. Kontoret är kärnan i ett företag och det är viktigt att kontorslokalen speglar företaget i fråga. På senare år har det blivit vanligt att företag lägger mycket tid, pengar och energi på att inreda och möblera kontoret för att vara så tilltalande som möjligt. Men för att det ska vara värt att köpa fina möblemang är det viktigt att ordna en bra lösning för kontorsstädning i Sundbyberg.

Kundia är ett företag inom Facility Management-branschen och vi erbjuder ett stort utbud av olika tjänster inom detta område. Många av våra kunder i Sundbyberg uppskattar kanske kontorsstädningen allra mest. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag ha det rent och fint på kontoret, och våra professionella och utbildade lokalvårdare är noggranna, disciplinerade och serviceinriktade.

kontorsstädning sundbyberg

Kundia – ett annorlunda Facility Management-företag

Kundia är inte som alla andra och vi försöker inte att vara som andra företag i samma bransch. I vår bransch finns det många företag som erbjuder en eller två av de många tjänster som finns i vårt tjänsteutbud. Det finns många anledningar till att företag väljer Kundia att utföra deras kontorsstädning.

Vi arbetar för att göra våra kunders lokaler mer effektiva, lönsamma och rogivande. Vår största drivkraft är att göra det lilla extra varje dag, och göra det lättare för våra kunder att nå sina mål. Under våra nära 30 år i branschen har kundfokus alltid varit vår ledstjärna. Vi vet att vi blir bättre om våra kunder är nöjda.

Kontorsstädning Sundbyberg – Våra 7 garantier

Vi arbetar för att göra din arbetsplats mer attraktiv, bekväm och behaglig. Vi vet att en ren och välskött arbetsplats gör det lättare för de som befinner sig i den att prestera på topp. Vi har tagit fram sju garantier som för dig som kund, vilka är till för att det ska vara lätt för er och att ni ska känna att ni kan lita på oss.

Dessa sju garantier är…

 1. Nöjd kund-garanti. Missnöjda kunder är inte kunder länge till.
 2. Resultatgaranti. Vi gör vad vi säger att vi ska göra, och det ska du kunna lita på.
 3. Kompetensgaranti. Alla våra anställda är professionella och utbildade.
 4. Flexibilitetsgaranti. Vi har inga problem att anpassa oss efter ditt företags behov.
 5. Tidsgaranti. Våra tjänster utförs på den tid vi lovar att de ska utföras.
 6. Försäkringsgaranti. För din trygghet.
 7. Ansvar- och sekretessgaranti. Vi på Kundia tar alltid fullt ansvar för våra handlingar och förstår vikten av sekretess.

Kundia erbjuder mer än kontorsstädning i Sundbyberg

Vi på Kundia erbjuder högkvalitativ kontorsstädning i Sundbyberg. Men det är långt ifrån allt vi erbjuder. Vi har ett brett sortiment av tjänster för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Här på vår hemsida kan du läsa om varje tjänst och vad det innebär.

I vårt tjänsteutbud hittar du bland annat:

 • Golvvård
 • Kontorsstädning
 • Fönsterputs
 • Flyttstädning
 • Mattvätt
 • Förbruknings- och kontorsmaterial
 • Frukt på jobbet
 • Växter
 • Kaffe och andra drycker
 • Entrémattor

Detta gör oss till det självklara valet för kontorsstädning för många företag i Sundbyberg. Många av våra kunder uppskattar att vi erbjuder många tjänster eftersom det minimerar antalet firmor de behöver höra av sig till när det kommer till deras behov inom kontorsstädning.

När du behöver hjälp med kontorsstädning i Sundbyberg

När ditt företag behöver kontorsstädning, eller någon annan av de tjänster vi erbjuder, ser vi fram emot att höra ifrån dig. Om du har några frågor eller funderingar vill vi besvara dessa och du når oss alltid enkelt genom kontaktformuläret här på vår hemsida, eller via telefon och mail. Begär offert idag från Sundbybergs ledande Facility Management-företag.

Varmt välkommen!