Kontoret är en viktig del av alla företag. Många olika personer kan vistas på företagets kontor – anställda, kunder, aktieägare, jobbsökande och många fler. Det är viktigt att ha ett kontor som speglar företaget och visar upp bästa möjliga sida. Många företag väljer att lägga mycket pengar på att köpa fin inredning, dyra kaffemaskiner och kanske högtalarsystem. Men oavsett hur mycket man anstränger sig för att kontoret ska se bra ut är det alltid kontorsstädningen som är det absolut viktigaste.

Vi på Kundia erbjuder ett brett utbud av tjänster för företag, kontorsstädning Solna är en av våra mest populära tjänster. Våra professionella och utbildade lokalvårdare förstår värdet av en trivsam lokal och hur viktigt det är att vara noggrann och disciplinerad när man städar kontor.

kontorsstädning solna

Vi utför kontorsstädning i Solna med miljön i åtanke

Vi värnar om miljön. Företag inom kontorsstädning kan göra mycket för att minska sin miljöpåverkan, men det är inte alla som gör det. Kundia är miljömedvetna och vi arbetar kontinuerligt med att bli bättre på den fronten. Det vinner både våra kunder och miljön på i längden. Vi har tagit fram en miljöpolicy för att ställa krav på oss själva och i den kan man läsa att miljöhänsyn är något som ska vägas in i varje beslut som tas, något som vi följer varje dag. Vi tycker det ska vara en självklarhet att arbeta med miljön i åtanke när det kommer till kontorsstädning i Solna.

Vi lägger överlag stor vikt vid miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Vi har policys för dessa områden och är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001.

Kundia erbjuder mer än kontorsstädning i Solna

Det finns många företag som erbjuder tjänster inom Facility Management. Många av dessa företag erbjuder en eller ett par olika tjänster. Detta är ett av många sätt som vi på Kundia särskiljer oss. Högkvalitativ och professionell kontorsstädning i Solna är en av våra tjänster, men vi erbjuder mycket mer.

I vårt tjänsteutbud hittar du bland annat:

 • Golvvård
 • Kontorsstädning
 • Fönsterputs
 • Flyttstädning
 • Mattvätt
 • Förbruknings- och kontorsmaterial
 • Frukt på jobbet
 • Växter
 • Kaffe och andra drycker
 • Entrémattor

Detta gör oss till det självklara valet för många företag i Solna. Många av våra kunder uppskattar att vi erbjuder många tjänster eftersom det minimerar antalet firmor de behöver höra av sig till när det kommer till deras behov inom kontorsstädning i Solna.

Lång erfarenhet av kontorsstädning i Solna

Kundia är inga nybörjare. Med nära 30 års erfarenhet kan vi stolt kalla oss experter på det vi gör. Denna erfarenhet blir också väldigt tydlig i det dagliga arbetet. Vi har lärt oss vad våra kunder vill ha och hur viktigt det är att tillgodose våra kunders behov. Kundia har utvecklats för att möta befintliga och även framtida behov inom kontorsstädning i Solna.

Det är ingen slump att vi har varit ledande inom kontorsstädning under så här lång tid. Vi har strategiskt utvecklat våra tjänster och vår organisation för att alltid kunna fokusera på hög och långvarig kundnöjdhet. Vi har tagit fasta på vårt framgångsrecept med Kundias 5 K:n till framgång. Med fem ord beskriver vi är stolta över och vad som har gjort oss till experter inom städning och andra Facility Management-tjänster. Våra fem K:n lyder enligt följande:

 1. Kultur: Kundia har en unik företagskultur som fokuserar på personerna i vår organisation.
 2. Kundfokus: Vi bryr oss om våra kunder, och till syvende och sist är kundnöjdhet det viktigaste för oss.
 3. Kvalitet: Att erbjuda tjänster är enkelt, att utföra tjänsterna med hög kvalitet och professionalitet är något helt annat. Vi på Kundia förstår detta eftersom allt vi gör präglas av hög kvalitet.
 4. Kunskap: Under 30 år i branschen lär man sig mycket. Vi ser fram emot minst lika länge till och vi vet att vi alltid måste öka vår kunskap för att fortsätta vara Stockholms ledande Facility Management-företag.
 5. Kontinuitet: Varje dag, varje gång. Oavsett hur många gånger man gör något ska det alltid bli så bra som möjligt. Mycket av Kundias tjänster präglas av en kontinuitet.

Kontorsstädning i Solna för små och medelstora företag

När ditt företag behöver kontorsstädning i Solna, eller någon annan av de tjänster vi erbjuder, ser vi fram emot att höra ifrån dig. Om du har några frågor eller funderingar vill vi besvara dessa och du når oss alltid enkelt genom kontaktformuläret här på vår hemsida, eller via telefon och mail. Begär offert idag från Solnas ledande företag inom kontorsstädning.

Varmt välkommen!