Ett rent och städat kontor hjälper inte enbart till att skapa en mer trivsam arbetsplats och arbetsmiljö för dig och dina medarbetare. Det sänder även ut en seriös och skinande ren bild gentemot era kunder. Vi på Kundia har närmare 30 års erfarenhet av kontorsstädning i Bromma och vet hur viktigt en trivsam och välskött arbetsplats är. Vi använder oss endast av modern utrustning och väl beprövade arbetsmetod i arbetet och våra städare har lång och gedigen yrkesvana. Vi går i god för vårt arbete och anser oss inte färdiga med ett jobb förens du som kund är nöjd med resultatet.

Kontorsstädning Bromma

Kontorsstädning för oss

Det råder ibland meningsskiljaktigheter kring vad som egentligen ingår när du anlitar ett företag för kontorsstädning i Bromma. Vi på Kundia anpassar alltid våra tjänster efter dina behov, alla företags behov ser olika ut och vi är fullt medvetna om detta. Vi städar dag- och kvällstid alla dagar i veckan, vi ser till att dina behov tillgodoses och att din arbetsplats fungerar så felfritt som möjligt.

Varför Kundia för kontorsstädning i Bromma?

Kundia grundades för närmare 30 år sedan och har sedan starten drivits av ambitionen om att ha så nöjda kunder som möjligt. Vi erbjuder våra kunder ett brett utbud av tjänster inom facility management, allt från lokalvård, kontorsstädning, kontorsservice och annan intern service som exempelvis installation och underhåll av kaffe och vattenmaskiner. Vi tillhandahåller även tjänster inom rekrytering, till exempel bemanning av receptionister, vaktmästare m.m.

Kontorsstädning Bromma – Våra 7 garantier

När vi tar på oss ett uppdrag inom kontorsstädning i Bromma arbetar vi alltid utefter våra 7 garantier, ett system vi har satt i ordning för att på bästa möjliga sätt kunna garantera dig som kund en så bekväm och kvalitativ upplevelse av vår kontorsstädning som möjligt.

  • Nöjd kundgaranti
  • Resultatgaranti
  • Kompetensgaranti
  • Flexibilitetsgaranti
  • Tidsgaranti
  • Försäkringsgaranti

Intresserad av kontorsstädning i Bromma? Kontakta Kundia!

Ett skinande rent kontor låter dig och ditt företag fokusera på det ni är bäst på. Låt oss på Kundia ta på oss ansvaret att skapa en trivsam och väl fungerande arbetsplats åt dig med hjälp av kontorsstädning. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig fastställa dina behov samt tar fram en offert för kontorsstädning helt kostnadsfritt.

och låt Kundia samordna ditt behov av supporttjänster –  ta första steget till att göra din organisation till ett vinnande team!