I rollen som kontorsansvarig / receptionist ansvarar du för kontorsservice med varierande arbetsuppgifter, samtidigt som du är vår uppdragsgivares ansikte utåt. Du tar emot besökare i receptionen på ett vänligt och professionellt sätt och bemannar kontorets växel under öppethållandet mellan kl. 08.00 – 17.00. Du hanterar felanmälan, har kontakt med städbolag och fastighetsägare samt är behjälplig vid större möten på kontoret. Vidare har du administrativa uppgifter såsom posthantering samt inköp och bokningar. I din roll ingår att hålla receptionen och närliggande ytor samt sammanträdesrum rena och snygga. Beroende av din erfarenhet kan andra uppgifter tillkomma.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som brinner för service och dessutom är ordningsam och noggrann i din natur. Du har sannolikt erfarenhet av en liknande roll och ser vad som behöver göras, hittar lösningar på problem och tar egna initiativ samt beslut. En kombination av integritet, prestigelöshet och lösningsorientering är också önskvärt. Då rollen innebär flera ansvarsområden är det viktigt att du kan hantera flera uppgifter parallellt och strukturerat.

Krav

  • Gymnasieexamen
  • Goda kunskaper i tal och skrift. Engelska även tal
  • Kontorserfarenhet är meriterande
  • Goda kunskaper i Officepaketet

Grundläggande anställningsvillkor

Start: Enligt överenskommelse
Geografi: Region Stockholm
Ersättning: Kollektivavtal

Fyll i uppgifterna enligt formuläret med bifogat CV.
Kundia tar kontakt med samtliga sökande och bokar in intervjuer löpande. Urval sker löpande och där vi ser fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

Om du har några frågor om tjänsten, kontakta Hanna Victorsson på e-post hanna.victorsson@kundia.com

Sök tjänsten som receptionist / kontorsansvarig