Kundia söker Mötesbokare

Vill du jobba med försäljning inom B2B i ett växande företag där dina utvecklingsmöjligheter står i centrum? Vill du göra karriär inom telefonbokning och/eller som säljare? Då har du hittat rätt!

Som mötesbokare kommer du att arbeta med att boka in möten hos företagets kunder. Du kommer med stor förståelse för företagets tjänster besvara kunders eventuella frågor. Telefon och dator kommer att vara dina främsta arbetsverktyg. Du kommer få en ordentlig introduktion och direkt feedback så att du alltid kan utvecklas på bästa möjliga sätt.

Kundia söker en person som är redo att växa inom ett företag och som älskar att boka möten via telefon. Det är viktigt att du är trygg i dig själv och inte har några problem med att bjuda på dig själv.

Glöm allt du hört om stressiga, grabbiga och orimliga löner inom telefonförsäljning. På Kundia jobbar vi utefter våra grundvärderingar; passion, engagemang och förtroende, och gör allt för att både våra kunder och vår personal skall känna sig nöjda, lyckliga och lyckas inom sina områden.

Alla säljare/mötesbokare har en fast grundlön på minst 15.000 kr/mån + provision.

Du är:

  • Entusiastisk
  • Extrovert
  • Får bra kontakt med personer via telefon
  • Driven och vill växa inom ett företag

Full sekretess tillämpas. Kontakta Alexandra Victorsson på alexandra.victorsson@kundia.com

Ersättning: Fast månadslön + provision
Arbetsplats: Region Stockholm

Fyll i uppgifterna enligt formuläret med bifogat CV.
Kundia tar kontakt med samtliga sökande och bokar in intervjuer löpande.

Om du har några frågor om tjänsten, kontakta Kundia på 08-5220 3370

Sök tjänsten som mötesbokare

2019-02-13T09:05:06+00:00