Brinner du för IT? Är du en framåtdriven problemlösare och vill arbeta mot avancerad supportverksamhet?

Som IT-konsult hos våra uppdragsgivare kommer du att arbeta med fokus på system och IT-infrastruktur. Du kommer att möta olika typer av användare, olika typer av miljöer och företag. Våra olika uppdragsgivare arbetar mot såväl stora som medelstora kunder, privata och offentliga.

Vem är du?

För att fungera ute hos i rollen bör du ha 3-5 års erfarenhet av liknande tjänster (IT-konsult/Systemkonsult). Du har generalistkompetens inom IT-infrastruktur och fungerar väl i olika miljöer. Du har erfarenhet av att arbeta med många olika typer av kunder och miljöer, stora som små, privata och offentliga. Som person ska du vara positiv, nyfiken och en problemlösare. Du trivs i sociala sammanhang och träffar gärna många olika typer av människor. Du behärskar svenska och engelska på flytande nivå, i tal och skrift.

Kvalifikationer

  • Det är av stor betydelse att du kan förstå användarens problem och är kompetent inom IT-området. Det krävs en betydande insikt i de processer, system, program och teknik som används i kundens IT-miljö.
  • Som IT-tekniker ska man inte bara kunna lösa den tekniska delen av problemet utan också i dialog kunna vägleda och i viss mån utbilda användaren.

Meriterande:

– Erfarenhet från support/helpdesk

– Erfarenhet från konsultverksamhet

– Körkort

– Programmeringserfarenhet

– Kunskap gällande powershellscript

Grundläggande anställningsvillkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid/deltid
Placering: Stockholm

Intresserad? Urval och intervjuer sker löpande.

Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till info@kundia.com 

Sök tjänsten som Datakonsult