Är du en person som värdesätter noggrannhet, flexibilitet och älskar att leverera service i världsklass? Då är du rätt person för oss på Kundia när vi söker extra-personal till våra uppdragsgivare

Om rollen
I rollen som kontorsansvarig/receptionist ansvarar du för kontorsservice med varierande arbetsuppgifter, samtidigt som du är vår uppdragsgivares ansikte utåt. Du tar emot besökare i receptionen på ett vänligt och professionellt sätt och bemannar kontorets växel. Vidare har du administrativa uppgifter såsom posthantering samt inköp och bokningar. I din roll ingår att hålla receptionen och närliggande ytor samt sammanträdesrum rena och snygga. Beroende av din erfarenhet kan andra uppgifter tillkomma.

Behovet hos våra uppdragsgivare varierar och kan innebära inhyrning enligt avrop ett par timmar i veckan till deltids tjänst, beroende på vad som efterfrågas.

Hos Kundia finns det alltid plats för duktig personal som vill ta ansvar och arbeta extra vid behov.

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser därför att du drivs av att leverera god service, ta ansvar, och skapa goda relationer. Du arbetar strukturerat, kommer i tid till jobbet och är noggrann. Vi ser att du är en utåtriktad, proaktiv och ödmjuk som person.

Krav

  • Behärskar svenska språket. Engelska är meriterande,
  • Kontorserfarenhet är meriterande.
  • Grundläggande kunskaper i Officepaketet

Start: Vid behov
Geografi: Region Stockholm
Ersättning: Kollektivavtal

Fyll i uppgifterna enligt formuläret med bifogat CV.
Kundia tar kontakt med samtliga sökande och bokar in intervjuer löpande.

Om du har några frågor om tjänsten, kontakta Hanna Victorsson på e-post hanna.victorsson@kundia.com