Bemanning 2017-07-06T12:07:31+00:00

Bemanning

Vi rekryterar och bemannar med kompetent, driven och ansvarsfull personal som är villiga att göra det lilla extra.

Bemanning – Vill du hyra in personal?

Bemanning på alla nivåer, vid alla tillfällen

Vi bemannar på alla nivåer. Arbetstoppar, personalbehov, omorganisationer, vikariebehov och semestrar är exempel på tillfällen då du som alternativ till egen anställning hyr in konsulter från Kundia.

Kundia analyserar era behov och ser till att rätt konsult med rätt kompetens finns på rätt plats och tillför det där lilla extra till er organisation. Kundia lyckas genom att kartlägga kandidater med hjälp av arbetspsykologiska tester för att i ett senare skede matcha dem till uppdragen.

Vetenskapliga tester vid bemanning

Flera år av psykologisk forskning har visat att arbetsprestation är normalfördelat och det finns vissa personliga egenskaper som förutsäger jobbframgång. Hur kan vi då få fram och rekrytera de bäst presterande kandidaterna?

Kundia använder sig av en evidensbaserad urvalsprocess och arbetspsykologiska tester som ett objektivt komplement i sina rekryteringsprocesser. Standardiserade tester och evidensbaserade urval visar sig gång på gång ge framgångsrika bemanningslösningar och rekryteringar. Det ökar värdet i rekryteringen genom att i förväg visa personalens potential och lämplighet, och på så sätt matcha rätt person till rätt arbetsplats för bästa ekonomiska utfall.

Vill du veta fler fördelar med ett evidensbaserat urval, eller hur mycket pengar ni som organisation tjänar på det? Kontakta oss då.

Bemanning på heltid, deltid alternativt hyr-köp.

Kundia erbjuder flera alternativ när det gäller att hyra in konsulter som skall matcha era behov. Många företag som snabbt vill lösa sina personalbehov tar hjälp av bemanning från Kundia.

Kundias uppgift är att leverera den mest ekonomiskt fördelaktiga bemanningen för kunden. Vill du veta mer om hur NI får den mest ekonomiskt fördelaktiga bemanningen? Kontakta oss.

Fördelarna med att hyra in personal – smart och snabb lösning

Grunden för bemanning är att kunderna snabbt får tillgång till rätt kompetens vid rätt tillfälle för att kunna verka effektivt. Kundia erbjuder kunder och medarbetare stor flexibilitet och trygghet. Hyr in för korta och långa uppdrag, när du behöver det som mest. Konsulterna får möjlighet att utvecklas i en ständigt föränderlig arbetsmarknad. Detta leder till rörlighet och flexibilitet på arbetsplatserna. Dessutom skapas trygghet och kompetens som erfarenhet från olika arbetsplatser ger.

När du hyr personal från Kundia kan du känna trygghet i att det kommer kännas rätt. Vi ser till att konsulterna är kompetenta, drivna och tar ansvar för att tillföra det lilla extra i er organisation. Genom utförliga och noggranna processer innehållande psykologiska tester med högsta validitet och reliabilitet, så säkerställer vi att ni får tillgång till rätt person som ökar värdet i just er organisation.

Att hyra personal är ett framgångsrikt sätt att testa personal under några månader innan man gör en rekrytering. Kunden får mycket större flexibilitet att byta ut personal som av olika anledningar inte passar in på arbetsplatsen. Ett annat scenario är om ni funderar på att skapa en ny funktion, då är det väldigt bra sätt att prova med inhyrd personal om tjänsten är ett strategisk val i rätt riktning.

Yrkesområden

Ta steget mot en effektivare arbetsplats med hjälp av vår kompetens. Vi erbjuder dig utbildad och serviceinriktad personal inom följande områden:

Kontor och Administration

Exempel på tjänster: ekonomer, receptionister, växelpersonal, assistenter

Försäljning och Kundservice

Exempel på tjänster: säljare, callcenterpersonal, kundtjänstmedarbetare, team leaders

Bygg och Industri

Exempel på tjänster: lagerpersonal, produktionspersonal, grävmaskinister, byggpersonal, arbetsledare

Vill du veta mer om bemanning?

Inga jobb är för små eller för stora för Kundia. Fyll i formuläret för en offert eller om ni har frågor om tjänsten. Det går även bra att ringa rekryteringsansvarig Peter Reuterhagen på telefon 070-425 37 56